ESPAI FAMILIAR D'IDIOMES

Activitats de la Comissió de famílies de la biblioteca

BIBLIOTECA_Calendari_2017-18.pdf
Documento Adobe Acrobat 269.4 KB

 

Ens adrecem a vosaltres des de la Comissió de Famílies de la Biblioteca, vinculada a l’AMPA, per fer-vos arribar la programació d’activitats d’aquest curs que farem per als nens i nenes d’Educació Infantil i Primària (cicle inicial i cicle Mitjà). Comencem al mes de novembre.

 

La proposta d’activitats gira al voltant del foment de la lectura i la promoció del gust per escoltar i llegir contes, però també busca l’apropament al món dels llibres i la iniciació en l’ús de la biblioteca. I tot això en família, acompanyant-los. Us animem a participar-hi, hi ha tres propostes diferents.

 

Divendres de conte. Activitat adreçada a les famílies d’Educació Infantil. Són les famílies mateixes que preparen en cada sessió un conte i l’expliquen. En acabar, es fa un  emocionant sorteig perquè els nens i les nenes s'emportin les mascotes de la biblioteca el cap de setmana. Són sessions de 30 minuts. Després hi ha una estona perquè remeneu la secció de contes i us els emporteu en préstec.

 

Concurs de la biblioteca. Activitat adreçada a les famílies de Primària (cicle inicial i cicle mitjà). Amb les famílies assistents s’organitzen equips i es participa en un concurs sobre el món de llibre infantil (contes, còmics, personatges, etc.) Són sessions de 45 minuts. En acabar hi ha un petit premi per als membres de l’equip guanyador.

 

Espai familiar d’idiomes. Activitat adreçada tant a famílies d’Infantil com de Primària. A cada sessió una família prepara en primer lloc una mini activitat (cançó, conte, vídeo...) i després es fa un bingo per treballar el vocabulari específic d’un tema. Són sessions de 30 minuts. En l’acabar hi ha una estona per jugar a jocs de taula en anglès disponibles a la biblioteca.

 

 

Aprofitem l’ocasió per animar-vos a participar en la Comissió de Famílies de la Biblioteca, en l’organització d’alguna d’aquestes activitats. Si hi esteu interessats, contacteu amb nosaltres. 

 

Ester Haba esterhaba@yahoo.es

Coordinadora de la Comissió de Famílies de la Biblioteca


Contacte 

biblioclot@fje.edu

 

Equip de biblioteca

gloria.durban@fje.edu

anna.dotu@fje.edu

oscar.cabo@fje.edu

 

Famílies i AMPA

esterhaba@yahoo.es